Malam yang sunyi...

by - January 18, 2010



Emm... hari nie masa ku berlalu seperti hari2 sebelumnya.. cuma lebih sunyi kerana "bantal" peluk dan "bantal" cium ku tiada buat minggu nie dan mungkin juga selama 2 minggu.

He he apa yang menarik hari ini ialah training.. sesi training mmg membosankan.. tp di tempat aku keje  yang dinanti2 kan pekerja bila menghadiri training adalah menu mkn nya... emm apa yang menarik hari nie aku boleh bg pujian adalah desertnya... Umm yummy mmg sedap. Tart, buah desert buah... yg lain pada ku biasa2 jer...

Balik aku buka lappy dlm dekat pkl 9.45 aku buka senaman Julian Micheal. Ala sapa tak kenal Julian Micheal... jurulatih wanita untuk the biggest looser. Ha kenal tak sekarang? Aku tak buat smpi habis sbb lama dah tak buat penat skit. Tapi ok lah dari tak buat langsungkan lg pun dah mlm. Nnt nak tido susah plak mcm termengah-mengah...

So tu jer boleh aku citer.. oh ye ending this aku tak baca pun notes yg trainer suruh baca. Takde mood.. Aku nak tido awal skit kalo boleh lenalah.. aku nie bila "bantal" bucuk aku takde aku mmg takleh lena. Nnt kang mimpila..entah apa2... he he he dah biasa sgt mcm tu. Lain orang lain peel dia.. aku rajin mimpi.. tp sebab dah biasa ku layan kan aje lah.. syok per mimpi nie.. exercise minda bila badan berehat ... he he he. Yeke?! ha ha ha mengarut jer aku ni...

Ok signing out for today.... Salam...

You May Also Like

0 comments