Jadi nerd balik dah.... hehehe ^_~

by - February 09, 2010


 

Apa nak tulis ekk.. Semalam first time aku amik anis dari baby sitter wearing my glasses. Anis sengih jer...
"Mama pakai cermin mata baru mama he he he ^_^"

Pagi tadi masa tgh drive keta dia senyum plak tgk aku yg spekky.
"Mama buka spek mama.."
Aku pun tanggalla kejap.
Pastu pakai balik.
"Mana lawa anis? Mama pakai ke mama tak pakai?"
Tersenyum lebar dia... 
"Mama tak pakai...!! ^_^"
He he he pandai dia... Nak buat cam mana syg dah nak kena pakai...
Kalo tak tak nampak syg... he he he... blurrrr....

Tadi adik kat ofis tegur aku...
"Kak Ina mmg pakai spek ye?"
Aku jawab.. "A'a... sejak 1995"
"Fuiyoo... saya budak lagi time tu sekolah lg... he he he"
"Oh time tu Kak Ina diploma..."

He he he he dah tua rupernya aku nie.... (^_^)v










You May Also Like

0 comments