Jealousy... Green with envy... tp..

by - May 08, 2010


He he lama dah tak buka blog nie... Tiba2 nmpk blog adik ada update baca skit blog adikku itu. Masa mula2 buka rasa nak nangis.. sbb apa adalah.. sama mcm post sblm nie... he he he...


Tapi lps baca blog adik kat sebelah tu. Hati jadi girang balik. Hari Jumaat lepas perasan ada nota2 semangat terlekat kat workstation dia. Bangga tgk adik sekarang dah pulih balik. So happy for her. Akak nie tak tahu lah kemana. Mcm adik ckp la kalo Allah dah tetapkan... itu jodoh kita InsyaAllah akan bertemu juga. Tima kasih dik.. dalam tak sedar adik dah sedarkan akak nie... ^_^v.


Dari petang tadi sebenarnya rasa sedih.. dah nangis dah pun.. ingat buka diary nie nak coret a little something yang negatif la.. Sbb tgh down rasa..tp  bila dah baca blog adik hati jadi girang semula. Takpe aku akan terus sabar dan istiqamah. InsyaAllah tak kemana.



You May Also Like

0 comments