Riche Smart

by - November 27, 2012


Apa itu Riche Smart? Riche Smart adalah nama syarikat yang saya baru mulakan pada pertengahan bulan Nov 2012. Kedua-dua blog www.shahrinashaharin.com dan www.riche-smart.com, ni saya mulakan pada bulan yang sama. Bisnes saya mudah saja. Buat mobile website. Dalam laman web saya, saya berhasrat untuk mulakan blogging tentang tips mobile internet, pasal ICT, maybe ada sikit2 coding simple2.(Lagu theme mentor saya, kredit dari elyanfrombrest - SoundCloud)



Siapa Shahrina Shaharin? Emm.. nak cerita apa ye tentang diri saya? Saya seorang ibu tunggal yang buat masa ini, pada saat first entry nie ditulis menetap di Taman Bukit Semenyih. Saya merupakan seorang single mom with a wonderful daughter Anis Farhana. Tahun nie dia masih berumur 7 tahun. Saya telah berada dalam dunia ICT dah 6 tahun dah. Kepakaran saya tertumpu kepada aplikasi mobil. Saya bermula dengan buat modifikasi pada aplikasi mobil Windows CE4.2. Ini serba ringkas tentang diri saya.

Nak tahu lebih lanjut pasal kerjaya saya boleh pergi ke link ni: my.linkedin.com/in/shahrinashaharin
Kalo nak tgk Facebook saya pula ada di sini --> https://www.facebook.com/shahrina.shaharin
Saya juga ada twitter akaun di: https://twitter.com/ShahrinaShahari
Nie serba sedikit lah tentang diri saya tapi kalo seach memang byk lagi profile saya. Sumer gara2 aplikasi iphone tumblr, instagram, google plus pun ada. Boleh kata banyak jugalah. Tak larat nak citer sumer. Jadi rasanya sumer orang boleh tekalah apa minat saya kan? Saya memang minat ICT walopun pelajar engineering :p

Ok lah buat masa nie ini je lah dulu saya dapat tulis. Salam perkenalan dari saya. Selamat membaca. Terima kasih ye sebab sudi membaca blog ini. Anda seorang yang berjaya!


You May Also Like

0 comments