Reformat Blog, Reset Theme

by - December 08, 2013

Ok sorry kepada mereka yang dah lama lawati blog ni. Maaf sebab lama tak update blog. Banyak aktiviti berlaku. Semua setting lama blog terpaksa saya flush and reset semula. Sebabnya saya nak theme yang sama keluar di mobile phone. Hari terlalu banyak sangat ubah terubah setting mobile phone. Tapi tak tahu macam mana nak reset bagi sama semula. Jadinya saya reset semuanya. Termasuk plug-in sekali.

Banyak sudah aktiviti yang dijalankan, Page dah banyak sharing, blog untuk #tipsIT pun dah ada. Disebabkan saya tidak boleh access ke Cpanel for hosted wordpress makanya terpaksalah menumpang di free domain. Ok lah tu janji ada perkongsian ELMU. Blog ini juga sudah saya masukkan ke dalam FB Page supaya senang pembaca page melawati blog Pustaka Minda.


Betulla seperti yang #DrAzizanOsman bagitahu mula sahaja dimana kita berada tak perlu tunggu semuanya lengkap baru ak bergerak. Sebab kita sentiasa akan cuba memperbaiki apa yang dah sedia ada. Try & Adjust. Macam tu juga dengan R&D. Setiap kali ada aje penambah baikan yang dilakukan pada product. Update OS, patch driver, add new features, add new technology.

Begitu juga lah dengan perjalanan saya ke arah dunia keusahawanan. Sentiasa berubah dan perbaiki apa yang ada yang penting kena terus bergerak. Plan tanpa Action takkan menjadi kenyataan. Sekarang ni sedikit sebanyak article yang lama kena di edit dan update untuk pasti kan coding dapat kelihatan kemas dengan kaler dan format yang sesuai. Takpelah at least sekarang theme di desktop dan di mobile sudah sync.

Terima kasih ye kerana membaca. Saya masih belajar so masih banyak lagi nak kena improve.

You May Also Like

0 comments